Over de Geluksmeter

Wat is de Geluksmeter

Eindeloos gepieker, dat ellendige beklemmende gevoel en je leven als betekenisloos ervaren zijn duidelijke tekenen van ongelukkig zijn.

Wanneer je niet volop gelukkig bent, weet je eigenlijk niet wat je echt wil en realiseer je moeilijk de doelen die je voor ogen had. Je ziet maar moeilijk een uitweg, je hebt nergens meer zin in en als je niet oppast kan het zelfs doorschieten naar apathie. 

Geluksexpert Joost Vanhove toont hoe je met behulp van de Geluksmeter weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar jouw beste versie en krijg je een waardevoller leven voor jezelf en voor anderen.

De Geluksmeter bestaat uit een combinatie van het gelijknamig boek en de geluksmeter-app, die je gratis kunt downloaden.

Is de Geluksmeter iets voor jou

Wanneer je het geheim wil kennen van een leven dat de moeite waard is en vol vreugde is, is de Geluksmeter ongetwijfeld iets voor jou. Want de Geluksmeter toont je wat je precies kunt veranderen, in jouw manier van denken, voelen en handelen, om voluit gelukkig te zijn. Als je wil ontdekken hoe je in elke situatie jouw geluksquotiënt (GQ) meet, dan kan je geen betere tool hebben. Wil je erachter komen met welke levenshouding je jouw GQ kan verhogen, dan is de Geluksmeter jouw meest betrouwbare bondgenoot en raadgever.

Waarop is de Geluksmeter gebaseerd en hoe is hij ontstaan

De Geluksmeter is gebaseerd is op het PAVA®-bewustzijnsmodel, een holistische methode voor persoonlijke ontwikkeling, die Joost Vanhove ontwikkelde op basis van zijn ervaring als psychotherapeut, life-coach en docent in persoonlijke ontwikkeling. In het PAVA®-bewustzijnsmodel heeft Joost Vanhove de meest essentiële factoren die ieders geluk bepalen, duidelijk in kaart gebracht. In De spiegel van Helder Bewustzijn zijn alle aspecten van dit model uiteengezet. Intussen gebruiken steeds meer coaches en leidinggevenden dit handboek om mensen de kortste weg te tonen naar een gelukkiger leven.

Verder bouwend op zijn onderzoek ontwikkelde Joost Vanhove de Geluksmeter: een gemakkelijk te bedienen auto-feedback tool waarmee iedereen in elke situatie zijn geluksquotiënt (GQ) kan bepalen en verhogen.

  Wat is de kracht van de Geluksmeter

  De kracht van de Geluksmeter bestaat erin dat je met deze efficiënte tool voor bewustwording het stuur van je leven in eigen handen neemt. Hij geeft je duidelijk zicht op je sterktes en zwaktes (als mens en als organisatie), waardoor je de regie krijgt over je eigen geluk. Zo groei je naar de beste versie van jezelf en krijg je een waardevoller leven voor jezelf en voor anderen.

  Doordat de Geluksmeter fungeert als een universele wegwijzer naar meer efficiënte, innerlijk leiderschap, geluk en zingeving geeft het heel sterke aha belevingen, dikwijls al vanaf het begin dat je er kennis mee maakt. En dit zowel voor degenen die nieuw zijn op het terrein van zelfonplooiing als voor ervaren meerwaardezoekers.

  De voordelen van de Geluksmeter op een rijtje

  • NDe Geluksmeter is holistisch en zeer veelzijdig. Hij is ontstaan vanuit een visie dat de mens in al zijn facetten één onlosmakelijk geheel vormt. Onze gedachten, gevoelens, onze handelingen, wat we verwachten en de manier waarop we communiceren (met onszelf en met anderen) beïnvloeden elkaar voortdurend.
  • NVage begrippen zoals zelfontplooiing, bewustzijn en levenswijsheid worden in deze benadering heel concreet en werkbaar.
  • NVoor mensen met verschillende niveaus van ontwikkeling is de Geluksmeter gemakkelijk te begrijpen. Iedereen kan er direct mee aan de slag.
  • NJe kan de Geluksmeter inzetten in elke mogelijke context. Omtrent alle situaties en thema’s in je leven krijg je met behulp van de Geluksmeter meer duidelijkheid.
  • NIn de Geluksmeter is ook heel de spirituele benadering op een organische manier geïntegreerd. Omtrent alle vragen en misvattingen aangaande zingeving, eenheidsbewustzijn (non-dualiteit) en het realiseren van je hogere missie brengt de Geluksmeter meer helderheid.
  Stapel De Geluksmeter boeken

  Met behulp van de Geluksmeter, die gebaseerd is op 20 jaar onderzoek, maak je een einde aan onophoudelijk gepieker, beklemmende stress en een leven zonder betekenis.

  De Geluksmeter toont je de weg naar meer levensvreugde en een intens gevoel van tevredenheid.

  Met de Geluksmeter ontdek je:

  • NWat je kunt veranderen om voluit gelukkig te zijn
  • NHet geheim van een leven dat de moeite waard is
  • NHoe je jouw Geluksquotiënt kan bepalen en verhogen