Getuigenissen

Wat zeggen experts over de Geluksmeter

Psychologen en professionele hulpverleners prijzen de Geluksmeter omdat hij de essentie bevat van zowel de hedendaagse methoden van persoonlijke ontwikkeling als van oude tradities op het vlak van bewustzijn. De krachtlijnen van de eigentijdse vormen van zelfontplooiing, coaching en psychotherapie zijn hier op een overzichtelijke manier in kaart gebracht. Terzelfdertijd is in deze benadering ook de kern van yoga, meditatie en spirituele ontwikkeling heel toegankelijk gemaakt voor alle belangstellenden. 

Experts waarderen in de Geluksmeter de combinatie van eenvoud, universele toepasbaarheid en diepgang. Leidinggevenden en pedagogen zijn vol lof over de manier waarop de Geluksmeter heel concreet gemaakt is door de oefeningen die je kan toepassen op alledaagse situaties. De methode werkt voor iedereen en in alle mogelijke situaties. Professionele beïnvloeders vinden deze holistische tool voor zelfontplooiing heel waardevol omdat je ermee stap voor stap bouwt aan een hoger niveau van levenswijsheid.

Een greep uit de getuigenissen

Innerlijke groei en een gelukkiger leven, dat is wat deze methode me gebracht heeft.

Christel Janssens

balie-medewerkster

De Geluksmeter is concreet en onmiddellijk toepasbaar. Een krachtige, diepgaande en doortastende manier om je bewustzijnsniveau te verhogen. Een aanrader, ook voor wie al een tijd bezig is op het vlak van bewustwording.

Linda Verplancke

Kinesiste - Yogadocente

Een super interessante methode: eenvoudig en toegankelijk.

Inge Sourbron

Leiderschapscoach

De Geluksmeter is enorm waardevol omdat hij nieuwe inzichten verbindt met de essentie van mindfullness, NLP, cognitieve psychologie, energiewerk, verbindende communicatie, sjamanisme en transpersoonlijke psychologie samen. Naast een helder theoretisch kader, is het vooral praktisch zeer bruikbaar. Dit zowel voor de geïnteresseerde leek, als voor de professional.

Martine Verheye

Communicatietrainer

Het PAVA®-bewustzijnsmodel is met de Geluksmeter een van de meest complete en diepgaande ontwikkelingsmodellen. Dit maakt deze methode zeer efficiënt voor elke vorm van zelfreflectie en innerlijk leiderschap.

Philippe De Jonge

Jongerenmentor

De Geluksmeter is een krachtige leidraad voor het persoonlijk evolutieproces.  Hij geeft een diepe rust en een ongelofelijk heldere kijk op elke situatie.

Daniëlla Van Gelder

Therapeute

De Geluksmeter is zeer toegankelijk door zijn eenvoud en biedt een integrale aanpak die door iedereen op elke situatie kan toegepast worden. Een heel verfrissende aanpak. Een absolute aanrader voor iedereen! 

Caroline Coutereel

(team)coach

Met Joost Vanhove’s bijzondere benadering van de Geluksmeter ontrafel je op een heel vlotte manier je gedachten en gevoelens en krijg je gemakkelijk nieuwe inzichten. Het is een heel erg praktische benadering, zonder veel gecompliceerde informatie. Bovendien voelt zijn materie heel erg natuurlijk aan waardoor het heel gemakkelijk toepasbaar is. Het helpt je effectief om je leven een andere wending te geven. Als je je interne programmering kan aanschouwen, begrijpen en veranderen wordt alles anders. De nieuwe perspectieven die je van Joost leert zijn een verrijking waarmee je je leven direct in positieve zin kan beïnvloeden. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.

Dyanne Thorn Leeson

shipbroker

De anderen met een open blik Percipiëren en net in hun anders zijn Accepteren geeft jou de energie om, trouw aan je eigen Visie, in je leefwereld Acties te ondernemen die jezelf en anderen gelukkig maken. Dit is wat de Geluksmeter je eenvoudig en eerlijk vertelt.
Joost Vanhove leert je niet te percipiëren vanuit je eigen bubbel maar open en vrij. Laat maar binnenkomen zegt hij tegen de zintuigen.

Hij leert je wat je percipieert niet onmiddellijk te veroordelen, te bejubelen, maar gewoon in een eerste fase gewoon toe te laten, innerlijk te accepteren en geen nodeloze energie te verspillen aan het negeren, afkeuren, bekritiseren, aanvechten. Zo leert hij je te objectiveren en te begrijpen. Gekoppeld aan jouw visie, jouw innerlijke overtuiging wordt dat begrijpen een energiebron die jou, zelfbewust, maar los van je ik, in staat stelt jezelf en de wereld rondom jou gelukkiger te maken.

Hans Schmidt

onderwijsvernieuwer