Cursussen

De Geluksmeter basistraining: Vind je unieke gelukscode

Verstevig de fundamenten van je geluk

In deze basistraining leer je nog meer knepen van het ‘geluksvak’ dan de oefeningen uit het boek de Geluksmeter. Je krijgt alle tools om de obstakels op jouw levenspad op te ruimen en om de kortste weg te vinden naar een blijgezind en zinvol leven.

Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en een intens gevoel van tevredenheid, naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

PAVA-Geluksmeter training voor coaches, hulpverleners en leidinggevenden

Voor iedereen die het PAVA-bewustzijnsmodel wil inzetten in professionele context

Los met de PAVA-Geluksmeter bij elke cliënt en bij elk team de kern van hun probleem op. 

In deze 6-daagse opleiding ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van je cliënten, team of organisatie. Je leert hoe

je hen in elke situatie kan tonen wat ze precies kunnen veranderen, in hun manier van denken, voelen en handelen, om voluit gelukkig en

effectief te zijn.

Met behulp van de krachtige tools van de het PAVA-bewustzijnsmodel toon je voor elk type cliënt en voor elk type ploeg of organisatie de kortste weg naar meer vreugde en zingeving, zowel in hun job, in hun relaties als in hun persoonlijke ontwikkeling.

De Geluksmeter: webinar voor alle geïnteresseerden

In onze gratis Webinar toont geluksexpert Joost Vanhove hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.

De Geluksmeter: webinar voor coaches, hulpverleners en leidinggevenden

In deze gratis webinar legt geluksexpert Joost Vanhove uit hoe je als hulpverlener met de krachtige tools van de PAVA®-Geluksmeter bij elk type van cliënt of team snel de valkuilen blootlegt en de kortste weg toont naar efficiëntie, levensvervulling en zingeving.

Jaaropleiding tot gecertificeerd holistisch coach

Leer anderen professioneel en diepgaand coachen.

De Gecertificeerde Holistische Opleiding tot Coach en Consulent van Centrum GEA is een compacte, kwaliteitsvolle, gecertificeerde masteropleiding waarin je alle vaardigheden en attitudes leert om een professionele coach te worden. Het PAVA-bewustzijnsmodel, waarop de Geluksmeter gebaseerd is, is de rode draad doorheen de opleiding.

De opleiding bevat een selectie van de meest werkzame principes en technieken uit een brede waaier van psychotherapeutische, spirituele en coaching-kaders.

Centrum GEA verzorgt de activiteiten en cursussen rond de Geluksmeter. Voor alle extra info over deze activiteiten en voor de inschrijvingen word je automatisch doorgelinkt naar de site van Centrum GEA. 

Gratis webinar

In onze gratis Webinar toont geluksexpert Joost Vanhove hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.

Portret Joost Vanhove

Centrum GEA

Centrum GEA is een bij de Vlaamse Gemeenschap geregistreerd vormingscentrum voor trainingen en individuele begeleiding in zelfontplooiing en coaching. Inspirerend leiden en begeleiden, communicatie en intuïtieve ontwikkeling behoren tot de kerndomeinen van Centrum GEA. Hierin speelt Centrum GEA al sinds 1990 een belangrijke rol in Vlaanderen.

Joost Vanhove geeft een sessie over het PAVA-model
Studenten Centrum Gea stellen vragen aan Joost Vanhove