Cursussen

Basisreeks de Geluksmeter

Verstevig de fundamenten van je geluk

In deze basistraining leer je nog meer knepen van het ‘geluksvak’ dan de oefeningen uit het boek de Geluksmeter. Je krijgt alle tools om de obstakels op jouw levenspad op te ruimen en om de kortste weg te vinden naar een blijgezind en zinvol leven.

Je leert hoe je voor de rest van jouw leven de Geluksmeter kan inzetten als een betrouwbare GPS die je op koers houdt naar meer vreugde en een intens gevoel van tevredenheid, naar het kostbare juweel waar iedereen naar op zoek is: duurzaam geluk.

Verdiepingsreeks de Geluksmeter

Houd spelenderwijs de regie over je geluk

In deze vervolgreeks leer je hoe je op elk moment kunt navigeren op de Geluksmeter, die jou als een accurate en betrouwbare GPS op koers houdt richting levensvreugde en zingeving.


Je leert spontaan eenheidservaringen, waarin je voor alle 4 PAVA-parameters hoog scoort, herkennen, en de kracht ervan in jezelf opnemen.


Je komt erachter hoe je met behulp van de Geluksmeter je hogere missie kan realiseren, de connectie met je innerlijk weten versterken en in elke situatie volop kunt vertrouwen op je intuïtie.

6-daagse Geluksmeter-training voor leidinggevenden

Krijg een efficiënt team en begeleid je medewerkers naar meer werkvreugde met de Geluksmeter

Geluksexpert Joost Vanhove leert je in deze 6-daagse training hoe je snel een totaalbeeld krijgt van jouw team of organisatie. Na enkele minuten gesprek met je teamleden ben je in staat om te detecteren door welke levenshouding zij al dan niet richting voldoening en effectiviteit gaan.

Met de krachtige tools van de Geluksmeter begeleid je jouw team feilloos naar een leven waarin ze blijer zijn en meer voldoening ervaren: zowel in hun job als in hun persoonlijke ontwikkeling.

6-daagse Opleiding tot Gelukscoach

Voor coaches en hulpverleners

Los met de Geluksmeter bij elke cliënt de kern van zijn probleem op en wees expert op alle domeinen.

In deze 6-daagse opleiding ontdek je hoe je snel een totaalbeeld krijgt op de bewustzijnsevolutie van al je cliënten. Je leert hoe je hen in elke situatie kan tonen wat ze precies kunnen veranderen, in hun manier van denken, voelen en handelen, om voluit gelukkig te zijn.

Voor elke coachingsvraag help je jouw cliënt op de best mogelijke manier, je krijgt snel zicht op het totaalbeeld en je reikt duurzame oplossingen aan. Voor elk type cliënt toon je de voor hem kortste weg naar de realisatie van een leven vol vreugde en zingeving.

Centrum GEA verzorgt de activiteiten en cursussen rond de Geluksmeter. Voor alle extra info over deze activiteiten en voor de inschrijvingen word je automatisch doorgelinkt naar de site van Centrum GEA. 

Gratis webinar

In onze gratis Webinar toont geluksexpert Joost Vanhove hoe je weer de regie krijgt over je eigen geluk. Je komt beter in je vel te zitten, ervaart meer flow en je durft veel meer op je intuïtie te vertrouwen. Zo groei je naar de beste versie van jezelf, ook in uitdagende tijden.

Portret Joost Vanhove

Centrum GEA

Centrum GEA is een bij de Vlaamse Gemeenschap geregistreerd vormingscentrum voor trainingen en individuele begeleiding in zelfontplooiing en coaching. Inspirerend leiden en begeleiden, communicatie en intuïtieve ontwikkeling behoren tot de kerndomeinen van Centrum GEA. Hierin speelt Centrum GEA al sinds 1990 een belangrijke rol in Vlaanderen.

Joost Vanhove geeft een sessie over het PAVA-model
Studenten Centrum Gea stellen vragen aan Joost Vanhove